Okanceliks
Kayıtlı Üye
Kabloda mı var işin içinde vay arkadaş bunu bilmiyordumbi de kablo ile bağlantı nedir her yer kablo.
Kabloda mı var işin içinde vay arkadaş bunu bilmiyordumbi de kablo ile bağlantı nedir her yer kablo.
O hareket halinde uyarıyı Ender Elektronik’te çözüyorlar ve hareket halinde video oynamaya devam ediyor.Bugün aracıma full link aktivasyonu yaptırdım. Telefonum Xperia x de gömülü olarak mirror link vardı. Herhangi bir sorun yaşamadan mirror link ile bağlandım. Önce sadece uyumlu birkaç uygulama gösterdi ancak arabaya telefona ulaşma izni verince (cep telefonu ekranında çıkan bir pop up ile) direk olarak telefonu arabaya yansıttı. Yani yandex mail WhatsApp youtube her ne istersem kullanabiliyorum. Ancak diğer arkadaşların bahsettiği şekilde aracı sürmeye başlayınca navigasyon dahil herhangi bir görüntüye izin vermiyor güvenlik sebebiyle, ancak arka planda ses devam ediyor
Daha önce full link ile ilgili yaptığım yorumu buraya da yapıştırayım. Bu sistemlerle ilgili beklenti çok yanlış aslında.
Full Link
haberdardım, yine de sağolun alakanıza.O hareket halinde uyarıyı Ender Elektronik’te çözüyorlar ve hareket halinde video oynamaya devam ediyor.
Eğer tek derdiniz navigasyonsa zaten android auto ile de bunu gerçekleştirebilirsiniz.açıkçası full link açtırırken en temel gayem ön cama ek bir aparat yapıştırarak navigasyon kullanma durumundan kurtulmaktı. inşallah ender e uğrayıp araç hareket halindeyken olan engellemeyi de kaldırırsam maksat hasıl olacak .