Full donanım 1.2 tsi mı yüksek km 1.4 tsi fr mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CG22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CG22

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba;

yukarıda bahsettiğim gibi bir soruyla karşı karşıyayım,

63 bin tl'ye full donanımlı ( fr jant+ led paket + sunroof+13 bin km) 1.2 tsi bir araç buldum fakat forumdaki diğer tüm başlıkları okudum ve 1.4 fr'ın daha optimum bir araç olduğuna karar verdim ama ne yazık ki şu an 2. el piyasasında 66 bin tl fiyatlarda 2014 model üstü 50 bin km altı boyasız bir fr bulamıyorum.

Ayrıca 2015 Vw golf 1.2 tsi sahibiyim ve 1.2 tsi motordan çok memnunum aslında ama satışta zorluk yaşar mıyım 1.2 tsi leon'u,

sizce düzgün bir fr bulana kadar beklemeli miyim ? ya da 1.2 tsi ı alıp yoluma devam mı etmeliyim ? performans arayan bir insan değilim 🙂

Şimdiden teşekkürler.

bence 1.2 golfü satıp 1.2 leon almak mantıksız. o fiyata biraz daha ekleyip 1.4 fr almanızı öneririm. hem donanımsal olarak hem performans olarak 1.2 tsiden çok çok üstün. 2013 1.4 140 bg manuel kullanıcısıyım eğer temiz bulabilirseniz kesinlikle almanızı öneririm. fr ların kesinlikle 140 veya 150 lik olanlarına bakın derim. saygılar..

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş Vw golfü satmayacağım onu sadece 1.2 motorun yettiğini söylemek için örnek vermiştim 🙂
Leon'u ayrıca alacağım, sunroof, led ve jant tan başka donanım olarak FR ın başka bir artısı var mıdır ? Sanırım koltuk döşemesi değişiyor birtek.

fr süspansıyon yarı deri yarı kumaş koltuk döşemesi krom ızgara sürüş modları(eko spor normal kişisel) bg ve tork farkı sunroof can tavan led paket 18 inç alaşımlı jantlar gözle görünür bu artıları var.

fr süspansıyon yarı deri yarı kumaş koltuk döşemesi krom ızgara sürüş modları(eko spor normal kişisel) bg ve tork farkı sunroof can tavan led paket 18 inç alaşımlı jantlar gözle görünür bu artıları var.
keşke bulabilsem hocam 60-65 aralığında

60/65 aralığında zor bulursun gibime geliyor fr, cünkü piyasa ateş pahası, bende 1.2 dsg full var,jant koltuk flanda, eğerki gönlün rahat edicekse 1.2 performansıda zaten gayet başarılı..

Arkadaşlar hepinize merhaba;

yukarıda bahsettiğim gibi bir soruyla karşı karşıyayım,

63 bin tl'ye full donanımlı ( fr jant+ led paket + sunroof+13 bin km) 1.2 tsi bir araç buldum fakat forumdaki diğer tüm başlıkları okudum ve 1.4 fr'ın daha optimum bir araç olduğuna karar verdim ama ne yazık ki şu an 2. el piyasasında 66 bin tl fiyatlarda 2014 model üstü 50 bin km altı boyasız bir fr bulamıyorum.

Ayrıca 2015 Vw golf 1.2 tsi sahibiyim ve 1.2 tsi motordan çok memnunum aslında ama satışta zorluk yaşar mıyım 1.2 tsi leon'u,

sizce düzgün bir fr bulana kadar beklemeli miyim ? ya da 1.2 tsi ı alıp yoluma devam mı etmeliyim ? performans arayan bir insan değilim 🙂

Şimdiden teşekkürler.

Birebir aynı motor. Madem 2. araç olarak kullanacaksanız aynı motoru 2.kez almanıza gerek yok bence. Bunu FR tercih edip 1.4 motorun tadını çıkartabilirsiniz. VAG grubunun hemen hemen hiçbir aracında satış sıkıntısı yaşamazsınız. Piyasaları çok canlı. Eğer aceleniz yoksa bir süre e ticaret sitelerinden uygun fiyatlı zengin donanımlı araç için pusuya yatabilirsiniz 🙂

39,139Konu
763,871Mesajlar
21,912Kullanıcılar
thcnSon üye
Geri
Üst Alt