tam12den
Kayıtlı Üye
2013 model (arkalar kampana) şuan 22 bin km de olan ibizamın ilk günden beri frenlerden şikayetçiyim , özetlemek gerekirse abs çabuk devreye giriyor ve benim için en önemlisi girdiği anda seri bir şekilde vuruyor böyle oluncada araba kızaklayıp gidiyor ve bir diğer şikayetimde o kadar önemli değil ama mesela yavaş giderken cam açıkkken ince bir sısss sesi geliyor ön balatalardan (çoğumuz dikkat etmiştir )
şimdi gelelim işin çözümüne geçende yine arkadaşım @sinan3405 in 40 bin civarıyken balatalar azalmıştı gittik (daha önce WV servisinde çalışan arkadaşımın ve yine bir başka sadece fren işi yapan naci ustanın tavsiyesi ile )textar marka balata aldık %20 oranında frenlerinde iyileşme oldu sinanın frene basınca gerçekten kendini yere vuruyor araba , bu gün bende balatalrım 22 binde olmasına rağmen değiştirme kararı aldım balataları aldım bu gece Textar ları takmayı planlıyorum
bu arada fabrikanın koyduğu önlerdeki balatalar galfer marka arkalar da ferodo var (2013 modellerde)
balata kodununu da merak edenler için textar da 2313101
ayrıyetten kendisi değiştirmek isteyenler içinde video da mevcut sinanınkileri değiştirirken bilgi amaçlı çekmiştik 🙂
[doublepost=1474894288,1474561839][/doublepost]100 km falan gittim ufak ufak temiz alışsın diye daha tam oturmadı balatalar ama fren hissiyatı çok iyi, arkalara da ayar yapmadım , şuan da bile resmen vuruyor kendini yere araba , merak edenler varsa diye yazıyorum 🙂
şimdi gelelim işin çözümüne geçende yine arkadaşım @sinan3405 in 40 bin civarıyken balatalar azalmıştı gittik (daha önce WV servisinde çalışan arkadaşımın ve yine bir başka sadece fren işi yapan naci ustanın tavsiyesi ile )textar marka balata aldık %20 oranında frenlerinde iyileşme oldu sinanın frene basınca gerçekten kendini yere vuruyor araba , bu gün bende balatalrım 22 binde olmasına rağmen değiştirme kararı aldım balataları aldım bu gece Textar ları takmayı planlıyorum
bu arada fabrikanın koyduğu önlerdeki balatalar galfer marka arkalar da ferodo var (2013 modellerde)
balata kodununu da merak edenler için textar da 2313101
ayrıyetten kendisi değiştirmek isteyenler içinde video da mevcut sinanınkileri değiştirirken bilgi amaçlı çekmiştik 🙂