FR Yan kapi citasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ayki007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba.Ben de soz konusu parcayi yurt disi sitelerden aradim ama burayla ayni paraya geliyor.E bay de 190 gbp ye ilan vardi. Bu arada sahibinden comda o kismi govde rengine kaplatilmis bir ilan var.Fikir vermesi icin fotografi da koyuyorum.Ayrica ayni araca fr spoiler ve siyah renk 19 inc jantda takmislar.Bence cok guzel durmus.Jant degil ama spoiler ile ilgili bilgisi olan paylasabilirse cok sevinirim.Ilan galeriden oldugu icin onlarin bilgileri olacagini sanmiyorumScreenshot_20181103-213126.png

Merhaba.Ben de soz konusu parcayi yurt disi sitelerden aradim ama burayla ayni paraya geliyor.E bay de 190 gbp ye ilan vardi. Bu arada sahibinden comda o kismi govde rengine kaplatilmis bir ilan var.Fikir vermesi icin fotografi da koyuyorum.Ayrica ayni araca fr spoiler ve siyah renk 19 inc jantda takmislar.Bence cok guzel durmus.Jant degil ama spoiler ile ilgili bilgisi olan paylasabilirse cok sevinirim.Ilan galeriden oldugu icin onlarin bilgileri olacagini sanmiyorumEkli dosyayı görüntüle 18723
http://www.seatclubworld.com/konu/forum-kuralları.27096/

39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt