Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fibere güven me arkadaş astraya opc ön arka kit yaptırdı çarşamba tümseğe sürttük ön tampon kırıldı hemen gece 12 ye kadar uğraştılar tekrar yapıştırdılar
sonra tampon yerine oturmadı kaput kapanmıyodu kastıra kastıra kapadılar kaputu malzeme çok dandik ve işçilik sıfır.
banada fr basit duruyor gibi geliyor. Çıkmacıda bulmuştum 15-20 gün önce hoşuma gitmediğinden fiyatı dahi sormamıştım. Cupra ön tampon arıyorum bende bulamıyorum çıkmacılarda felan ama bu gidişle gidip servise bayılacam gibime geliyor 🙂
orkun eğer ibizan makyajlı kasa değilse ostim yıldız sanayide çok uygun fiyata bulabilirsin istediğin tamponları fr yada cupra seçimide sana kalıyo 🙂 sana yardımcı olmak isterdim ama bu gece yola çıkıyorum geldiğimde halletmemiş olursan çok çok çok uygun fiyattan hallederiz 😉
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.