FR Coming Home Davası (Sellektörsüz)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Çöllü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kabloyuda aldın selçuk olay tammdır bendede hafiften elektirk elektronik olayı var gel bizim burda bir LeonmakeuP açalım 🙂

Yavaştan Başlamamız lazım muratla görüştüm az önce [MENTION=666]mrtsnr[/MENTION].. benim bilgisayara teamweaver la yükleme yapıcaz (internetle de araca bağlanabilmek için) sonrasında bodoslama dalıcam bu işin içine.. Çözdüğüm an tamamdır 😱key:

Yavaştan Başlamamız lazım muratla görüştüm az önce @mrtsnr.. benim bilgisayara teamweaver la yükleme yapıcaz (internetle de araca bağlanabilmek için) sonrasında bodoslama dalıcam bu işin içine.. Çözdüğüm an tamamdır 😱key:

yağı bekliyodu gelsin değişime gelecek buralara bekliyoz bakalım..

Bizde Leon 1.6 TDİ Style 2011 var. Daha önce servise gitmeden önce 3 haneli ekrandan menüye girerek hız limitörünü kaldırabiliyorduk ve aynı zamanda da CH çalışıyordu. Şimdi o menüye giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Bizde Leon 1.6 TDİ Style 2011 var. Daha önce servise gitmeden önce 3 haneli ekrandan menüye girerek hız limitörünü kaldırabiliyorduk ve aynı zamanda da CH çalışıyordu. Şimdi o menüye giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Bazı özellikleri araç dururken kontak açıkken aktif edebiliyorsunuz böyle deneyin birde 😉

Biz dediğiniz şekilde denemiştik kontak kapalıyken zaten işlev yapmaz diye düşünüyorum.

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt