igci_01
Kayıtlı Üye
böyle giderse olacagı bu valla🙂doğru diyosun ne diyim ii para çindeki gibi 2 tekermi takılsak seatın bisikletini görmüştüm hatta bnm ****ttı seat yapıyım ben yaw 🙂puhaha
böyle giderse olacagı bu valla🙂doğru diyosun ne diyim ii para çindeki gibi 2 tekermi takılsak seatın bisikletini görmüştüm hatta bnm ****ttı seat yapıyım ben yaw 🙂puhaha
Aynadaki "Seat sport" a bittim varsa elinde çizimi istiyorum😱key:
herşeyi iste zaten sen [MENTION=17541]RedLine[/MENTION]...seat sport logolu mezar taşı var istenmi [MENTION=6826]sinanss85[/MENTION] yapmış😀😱Onu bnde istiyorumda wermiyo abii
tey teyyy geldim geldim kadirin aracı bamblıbiii yapıcaz transformırs🙂 aynalarda o zaman hal olcak🙂 aynalarla ilgili diğer projem önümüzdeki günlerde İnşallah Maşallah🙄
aynalarla ilgili güzel projeler çıkacağından eminimde şu çizgiler nolcak be hacıı😎😀tey teyyy geldim geldim kadirin aracı bamblıbiii yapıcaz transformırs🙂 aynalarda o zaman hal olcak🙂 aynalarla ilgili diğer projem önümüzdeki günlerde İnşallah Maşallah🙄
😎
hafta içi halletcem o işi 🙂 döncem ben sana 😎aynalarla ilgili güzel projeler çıkacağından eminimde şu çizgiler nolcak be hacıı😎😀
heyecanla bekliyorum😀hafta içi halletcem o işi 🙂 döncem ben sana 😎
😀
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
😱
aynısından bitane de bana lütfen😎puhahapuhahaçayypuhaha