aynalara talip çok wallahi🙂😀 nasıl yani ya ben halka kapalı sanıyordum sonuçlar 😀😀 işin şakası allah kaza bela göstermesin başarılı bide şu aynadaki sticker çok iyimiş 🙂
ewet direk leon yazısı cıkıyor,birde çakar stop bnmki yanıp yanıp sönunce daha bi şık oluyor made in benim memeleket 🙂frene basınca arka camın üzerindeki stop lambası Leon olarak mı yanıyor ?
araba güzel maşallah Akanzi 😀
ya Ben yanlıslıkla Cingan cadırına oy vermissim Puhaha
lipi onumuzdekı haftalar halettcem spoılerle bırlıkte garaja sokarken boyle bıle surtuyor lıp dayanır umarım🙂maşallah öne bi lip lazım 🙂
hafta içi yolııyım sanaAynadaki "Seat sport" a bittim varsa elinde çizimi istiyorum😱key:
senuyumadınmı yaw🙂 bugun aksam sıyah bır leonla selamlastım mjmaşallahMaaşallahMaaşallahMaaşallahMaaşallah
,senuyumadınmı yaw🙂 bugun aksam sıyah bır leonla selamlastım mj
plakalıydı sanırım aero kıtlı kımdır acep bırde bugun scw gordunmu dıye bı sohbet sayfamız warmı bulamadım da
ben sabahlıorum ya sorun yok🙂abi benzin olmuş 4,59 nasıl gezelim herkes de 1.6 tdi yokki🙂,
buldum buldumda kımse kımseyı gormuyormu yahu 🙁
doğru diyosun ne diyim ii para çindeki gibi 2 tekermi takılsak seatın bisikletini görmüştüm hatta bnm ****ttı seat yapıyım ben yaw 🙂puhahaben sabahlıorum ya sorun yok🙂abi benzin olmuş 4,59 nasıl gezelim herkes de 1.6 tdi yokki🙂