Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

forumda sorun mu var...hep offline oluyorum

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
54
sizede oldu mu bugün okuldan bağlandım online oldum yan sekmeleri açtım yorum yaptım ikinci yorumda..kendi kendine offline olmuşum sitede..
sonra eve geldim ..açtım online oldum tam üç dafadır offline oluyorum bir şey yazmak istediğimde tekrar online olup..göndere basıyorum
 
Varol abi ben öyle bi sorun yaşamadım. Ama benim bilgisayarda şifrelerim kayıtlı otomatik kendi giriyor. Diğer arkadaşlarda durum nedir bilmiyorum onlar gelince yazarlar :)
 
hem tarayıcı hem beni hatırla..bi de baştan soruyor ya bu sayfaya girdiğinizde..sizin hatılayalım mı diye ona da evet dedim..youtube a falan girince sorun olmuyor..
mesele o da değil daha önceleri hiç düşmüyordum net de kesilmiyor
 
Hmm. Bilemedim. Ben eskiden www.seattr.com'dan girerken parolamın hatırlanmasında sorun yaşıyodum, diğer adresten girince sorun düzelmişti. Belki onla alakalıdır diye düşünmüştüm.
 
varol abi farklı bir tarayıcıdan denesene bide.. ben google chrome kullanıyorum. firefox yada bu chrome'la dene bakalım olucak mı
 
Geri
Üst Alt