Foruma Özel APP Plaka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan platinne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğrumu anladım 🙂 yani bugüne kadar insanlar orjinal plakaları bagajda taşıyorlardı. Artık gerek yok öylemi 🙂

Hem yasal mühürleri üzerinde hemde Türk bayrağı ve dalga hologramı var. Yani polisin tek bir söz etmeye yada araca cezai işlem uygulamaya hakkı yok. Doğrumu anladım 🙂 Fiyat çok önemli değil 10 lira 20 lira sonuçta arabaya biniyoruz. Ben polis konusunda sorun yaşamayağımızdan emin olmak istiyorum. Sonra polis demesin "sen nerden buldun bu plakaları gel bakim sen söyle" 🙂

Fiyatlar ne alemde bizde alsak pleksi 🙂

PM attım 🙂

Doğrumu anladım 🙂 yani bugüne kadar insanlar orjinal plakaları bagajda taşıyorlardı. Artık gerek yok öylemi 🙂

Hem yasal mühürleri üzerinde hemde Türk bayrağı ve dalga hologramı var. Yani polisin tek bir söz etmeye yada araca cezai işlem uygulamaya hakkı yok. Doğrumu anladım 🙂 Fiyat çok önemli değil 10 lira 20 lira sonuçta arabaya biniyoruz. Ben polis konusunda sorun yaşamayağımızdan emin olmak istiyorum. Sonra polis demesin "sen nerden buldun bu plakaları gel bakim sen söyle" 🙂

Orijinal plakayı bagajda taşımak yine sıkıntı. Arama yapılsa bu ne arıyor burada başka arabaya mı takacaksın demeleri durumu var. Sizden plakalarınızı almıyorum. Ama bagajda standart plakalarınızı taşımamanızı tavsiye ediyorum. Zira basıp gönderdiğim plakalar cemiyetin kendisinin verdiği plaka olduğu için iki tane resmi plaka olmuş oluyor.

Normal şartlarda harflerin boyu ve kalınlıkları mevzuatın belirlediği sınırlar içerisinde. İsterse eline cetvel alıp ölçebilir 🙂 Ben nereden buldun kısmına gireceğini sanmıyorum. Duymadım, görmedim. Standart prosedürde elinizde emniyetten alınmış havale kağıdı olmadan plaka bastıramazsınız. Bu süreci bypass etmenize yardımcı oluyorum 🙂

Dilerseniz telefon numaram 0505 520 02 20. Buradan daha detaylı da aktarabilirim 🙂

Güncel çekelim, vatandaş merdiven altı değil gerçek plaka kullansın.

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt