5 cm'lik seni çok daha tatmin edecektir. bana göre artı eksileri şöyle
+ Yol tutuşu
+ Frenlemede tutarlılık
+ Viraj performansı
+ Görüntü zaten çok başka
+ Altının sürtmesi tamamen kullanım ve yol şartlarıyla alakalı. Bayramda toplamda 1500 km küsür yol yaptım şehirlerarası, arabada 4 kişi + bagaj full agzına kadar dolu. Abartmıyorum ya 2 ya 3 kez sürttüm altını. Sürtme yani vurdum demiyorum bak
🙂 Öyle anlatıldığı kadar abartılacak bişe yok.
- Uzun yolda beni çok sarsmadı ancak aileyle falan çıkacaksan yola ani düşüşlerde tak tuk sesler geliyo ve başını tavana falan dahi vurabilirsin
🙂 yani ben yaşamadım da arabaya binen birinin yaşaması cok normal.
- Yüksek hızlarda sert çukurlara düşüşlerde inanılmaz rahatsız edici bir ses düşüyor içeriye paaat küüüüt diye. Yani süspansiyonlar iyileştirilmeden çok bi konfor beklemenin anlamı yok.. Aha diyorum arabayı bıraktık
😀 İnip bakıyorum hiçbişe yok buda iyi bi lastik seçimi konusunda fikir verir umarım herkese.
kardesim 3.5 takan herkez gibi sonra kasinip 5 takiyorsun 🙂 sonra 7 8 ay cok mutlu geziyorsun fakat surtmeler basliyor altini vurabilirsin sik sik uzun yolda arabada kimse uyuyayam tem disinda ise 🙂 sonra bir de aracta bir sorun cikti mi dellenip sokup atiyosun bnm gibi . yay takicaksan eibach tan sasma derim ben 5 lik ve 3.5 lik kullandim simdi orjinal yaydayim ama siparis verdim yeniden 3.5 seat sport eibach a donus yapiyorum 17 45 yanak kafa rahat 🙂 sende al zavkini ama bence cok harcama yapma benim gibi su an gorunusun guzel konforda cok dusme yok ondan kasinti baslamis sende bence rahat dur tecrube konusuyo burada birde son olarak hic bir yay eibach sportline kadar iyi ve konforlu olamaz ondan pisman olursun alma bu markadan vbaska ha dusu konusunda hr daha fazla dusurur birde 5 lik yay takarsam bir daha kesinlikle koni sari sertlik yumusaklik ayarli amartisor alirim yoksa cekilmez orjinal amartisor ve 5 cm yay araba kullanisim paranoyaklasti resmen cukur ariyodum yolda 🙂 birde 2500 tl degerindeki direksiyon kutum bozuldu ses yapti tik tik degistirdim garantiden allahtan ondan seatin orjinal ekipmanlarindan sasmam bir daha cok ugrastim sok tak orji cevir fln fln ...
Cenk kardeşim direksiyon kutusundan gelen ses , çevirirken gelen mi eğer o ise bende de aynı sıkıntı var garantiden gidip değiştireyim.