final haftası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kral_mzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konuyu bolmeyın arkadaslar dua kabul yerı burası ama masalah anca dedıkodu dua etmeyın hıc 😀😀😀

ocak 17 benimde başlıyo🙁 finalleri olan herkese başarılar Allah zihin açıklığı versin 🙂

yiğit nasıl final haftası 1 tane final var diyorsun? final günü olur ondan olsa olsa🙂

valla benimde 4 ders var ama daha biz 2. vizelerdeyiz 17 ocakta başlayacak finaller

yiğit nasıl final haftası 1 tane final var diyorsun? final günü olur ondan olsa olsa🙂

valla benimde 4 ders var ama daha biz 2. vizelerdeyiz 17 ocakta başlayacak finaller

1 tane ders bırakmıştım abi doğal olarak 1 tane ders aldım uzatmalardayım.. 🙂
final haftam olayı işin geyik kısmı elbet 1 sınavla hafta olmaz.. 😀 😀

1 tane ders bırakmıştım abi doğal olarak 1 tane ders aldım uzatmalardayım.. 🙂
final haftam olayı işin geyik kısmı elbet 1 sınavla hafta olmaz.. 😀 😀

hayırlısı o zaman kardeşim inşallah biterde kurtulursun ben 7 senedir üniversite okuyorum bıktım artık hatta şuan 2. ünv e başladıgım için pişmanım bile diyebilirim🙂 bölüm neydi senin bu arada?

hayırlısı o zaman kardeşim inşallah biterde kurtulursun ben 7 senedir üniversite okuyorum bıktım artık hatta şuan 2. ünv e başladıgım için pişmanım bile diyebilirim🙂 bölüm neydi senin bu arada?

abi bu yıl üni. bitcek ama sırada master var..okumaya devam.. 🙂
grafik tasarım..devamında tam olarak karar vermedim ama tasarım adına devam edicem farklı bi alanda..

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt