Filiz(utab04)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkür ederim...

---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:39 ----------

suçlu bulunmuş mu ne 😀😀😀 Filiz hanım, kahvaltıda sohbet epeyce güzeldi, dün iş yoğunluğum sebebi ile organizasyon mahsuru olanlardanım dönen sohbetlerden uzak kaldık. o iddialı cam filmleriniz kahvaltıda da dikkatimi çekmişti, filmlerin yanında yapılacak epeyce bir iş var gibi duruyor aracınızda 🙂 Bu haliyle de çok güzel ve sade orası ayrı tabi.

🙂 evet yoktunuz, daha nice sohbetlerde görüşürüz inş. arabada yapmak istediğim çok şey var, bikaç gün içinde lastiklerini değiştircem. onlar beni bırakmadan ben onları bırakırsam iyi olucak🙂 ama onun haricinde uzun bi süre güzel ve sade kalmaya devam edicek 🙂🙂

nice saglıklı huzurlu mutlu yıllara...
org. yanımızdan hızla geçtiniz el hareketiyle beni takip edin dediniz hatırladım ben ve mert biara nerden gidicez diye durmuştuk...tsı nin hakkını veriyordunuz...🙂

nice saglıklı huzurlu mutlu yıllara...
org. yanımızdan hızla geçtiniz el hareketiyle beni takip edin dediniz hatırladım ben ve mert biara nerden gidicez diye durmuştuk...tsı nin hakkını veriyordunuz...🙂

Teşekkür ederim...
evet sahil yoluna dönücektim, sizleri gördüm eski yoldan devam edip konvoyu yakaladık. Bu arada araba tsı değil... sadece tsı görünümlü 😉 🙂

Teşekkür ederim...
evet sahil yoluna dönücektim, sizleri gördüm eski yoldan devam edip konvoyu yakaladık. Bu arada araba tsı değil... sadece tsı görünümlü 😉 🙂

Bomba 😀 Engin 😀

Valla teşekkürler baktım bir el camdan gel gel diyor hemen rotayı çevirdik 🙂 peşiniz sıra . Telsiz ve telefon görüşmeleri ile yolun tarifinide alıyorduk bir yandan 😀 Zaten bu telsizlerden 4-5 takım daha almakta fayda var acaip işe yaradı bu organizasyonda 🙂

Bomba 😀 Engin 😀

Valla teşekkürler baktım bir el camdan gel gel diyor hemen rotayı çevirdik 🙂 peşiniz sıra . Telsiz ve telefon görüşmeleri ile yolun tarifinide alıyorduk bir yandan 😀 Zaten bu telsizlerden 4-5 takım daha almakta fayda var acaip işe yaradı bu organizasyonda 🙂

rica ederim..

gerçiiiii tel ve telsizleriniz varmış ama 🙂 kısa sürede olsa 5 arabaya rehberlik yapmak güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,883Kullanıcılar
KASIMCEPSon üye
Geri
Üst Alt