tugra kazım
Kayıtlı Üye
onurum sarı laçi bana yakısıyorr 😀 müptelasıyımmm dedeeeeee😎Kazım abi senin ne işin var bu bölümde ya yakışıyo mu hiç puhaha
onurum sarı laçi bana yakısıyorr 😀 müptelasıyımmm dedeeeeee😎Kazım abi senin ne işin var bu bölümde ya yakışıyo mu hiç puhaha
Transfer yatmış.. 🙂
😀😀 canları gidiyor ama işte zamanları var az daha fb li olmak içinn😎 işleniyor damarlarına sayfanın o güzel renkleriiLen eziktaşlı çık aradan çoğaltırırız bak burası fenerbahçelilerin yeri 😀😀😀
la sen oldun zaten gs li gökhana sor istersen o öyle diyo 😎😎onurum sarı laçi bana yakısıyorr 😀 müptelasıyımmm dedeeeeee😎
ona bakma gönlünden ögle geciriyor ama nafile takım tutmam ama gsye genede sempati duymamm😉la sen oldun zaten gs li gökhana sor istersen o öyle diyo 😎😎
ya bırak bu işleri kazımmmmmmmmmmmmm😛😛ona bakma gönlünden ögle geciriyor ama nafile takım tutmam ama gsye genede sempati duymamm😉
onurum sarı laçi bana yakısıyorr 😀 müptelasıyımmm dedeeeeee😎
gelin yol yakınken saflarımıza katılınn🙂😱key:ya bırak bu işleri kazımmmmmmmmmmmmm😛😛
ögle gönül olmaz olsunn vurun öldürün beniii😀 sag komayınnnpuhaha sükrü saraçogluna gömün benii😱key:Yok yok biz senin "GÖNLÜNE GS" harflerini yazdığını biliyoruz abi yemleme bizi 😱