Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir Beşiktaşlı olarak 2 takımı da tebrik ederim. Güzel bir maç oldu. Galatasaray yıllar sonra eline geçen fırsatı tepti.
Maç geldi geçti ama ben en çok Albayrak' a üzüldüm, adam gerçek bir Galatasaray'lı:
bir Beşiktaşlı olarak 2 takımı da tebrik ederim. Güzel bir maç oldu. Galatasaray yıllar sonra eline geçen fırsatı tepti.
Maç geldi geçti ama ben en çok Albayrak' a üzüldüm, adam gerçek bir Galatasaray'lı:
onca pozisyon 2 gol ofsayt vs.. maç bizimdi resmen kendi elimizle teptik.Ama alex resmen kendini yere atıyor hakem direk çalıyor sarı kart veriyor orda hakkımızın yendiği kanısındayım.Fenerbahçede Dakıka 75 e kadar izledi buna geri dönüş demeyin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.