Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Farlarda sararma ve solukluk

Vicento

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Haz 2016
Mesajlar
3
Yaş
44
Selamın aleyküm arkadaşlar , Cordobamin sağ farkında görüntüyü bozan sinir bozucu bir sararma ve solukluk var bu sorunu nasıl cozebilirim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
 
Meguiars in plastik aksamlar icin urettigi plastix adinda bir urunu var. Bunu kullanabilirsiniz.
Ancak biraz ugrasiracaktir.
Bazi yerler duzeltmek icin vernik onerecektir. Kesiikle oyle bir islem yaptirmayin daha kotu oluyor.
Eger orj ise farlariniz. Basit bir sararma ise 2000 sulu zimpara ve plastix ile duzelecektir.
 
Bende yukarıda bahsedilen meguiars'ın plastx adlı ürününü kullanıyorum öncesinde sırayla 1500-2000-2500-3000 su zimparasiyla bol bol su sıkarak zimparalıyorum far camındaki sararmış katmanı alıyorum ardından far camını bir bez ile silerek kurutup plastx adlı ürünü sürüyorum zımparadan kalan ince çizikleri kapatarak parlaklık ve koruma katmanı yaratıyor.
Not:Zımpara islemi ya yatay yada dikey olarak yapılmalı örneğin 1500su zimparini yatay yaptiysaniz bi sonraki 2000su zımparasını dikey uygulamalisiniz ard arda iki zimparada ayni yönde yapılmamalı.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Diş macunu olayı bayağı bi aldı yürüdü ama çok kısa bi zaman sonra olduğundan da beter bi hal alıyor. Kısa vaadede bi çözümdür yine de :)
 
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..
 
Geri
Üst Alt