Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben yeni bi seat sahibiyim siteyede yeni üye oldum 🙂 acaba signo signo plus ve signo plus techno arasında ne fark var bide yağmur sensörü nasıl çalışıyo far sensörü hangi modellerde var eski kasalar için
s.a. bildim kadarıyla yardımcı olayım. signo modelleri 1998 - 2002 ilk yarısı modelleridir. signo plus . 2002 - 2005 arası modeller tekno ise güvenlik paketi diye biliyorum... yağmur sensörü silecek kolunun il yukarı kaldırırkenki tıktır.. far sensörü bu kasalarda yoktur . diye biliyorum. aracın hayırlı mubarek olsun. allah güle güle kullanmayı nasip edsin inşallah ...
Kısmet işte normalde mavi almazdım ama arabaları temiz olunca km de düşükdü bide tanıdıktan aldık yavaş yavaşda toledoyu öğreniyoz bide içinde cd changer yokdu ama teypte özellik var ?
tekno yanılmıyorsam sadece 2004 ve 2005 de var bu kasalarda. 2002 ilk yarıya kadar olan signolarda hız sabitleme olmayanları gördüm ama katlanır ayna var. bende 2003 signo mesela ayna katlama yok hız sabitleme var yağmur sensörü sunroof digital klima 4 hava yastığı var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
18 Yıllık Yayın Hayatımıza Son Veriyoruz!
Bunca zaman bizimle olan, destek veren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
SeatClubWord.Com Yönetimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.