RedCupRacing
Kayıtlı Üye
Merhabalar aracıma yaptığım uygulamaları bu başlık altında toplayım dedim. Şimdiden görüş ve önerileriniz içi teşekkürler.
Aracım bilindiği üzere 2012 leon fr 1.4 tsi
En önemli ve faydalı özelliği Vialle lpdi
Motorda delme biçme yok şehir içi basa basa 22 kuruş yakıyorum. Çok kullanışlı tavsiye ederim.
Diğer uygulamam gündüz ve park ampulleri iptali. Yerine 6 lı led ünitesi montajı yapıldı. Bi–xenonlar ile birlikte ahenk oluştu.
Arıza ışığı yok. Daha düşük akım çekiyorlar. Daha hoş ve tok görünüm elde ettim
Miltek egzoz çıkışları ve orjinal sol çıkışlı difüzörden alınma kalıp ile piano black sade kanatsız yeni difüzör. Piano black spoiler ve yine piano black ön tampon ızgaraları sis kapakları vs.
Orjinal leon fr vites topuzu ve krom pedallar.
mk3 fr 18" jant takımı ve goodyear eagle f1 3. Nesil lastikler
Kare plaka ve pleksi sade plakalıklar. Piano yan ayna ve marşpiyel detayları.
Ayrıca araçta
Ecufast yazılım
Eibach 35 mm prokit
Arka 15 mm sm spacer mevcuttur.
Sticker bu foruma ait değil evet ama bu forumda da olmak bana extra bilgi ve şevk katıyor. Bu forumdaki arkadaşlarıma gerek yaptığım modlar ile gerek farklı bir konuda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Daha detaylı ve net fotolar ile karşınızda olmaya devam edeceğim. Cümlemize Maaşallah iyi forumlar
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracım bilindiği üzere 2012 leon fr 1.4 tsi
En önemli ve faydalı özelliği Vialle lpdi

Motorda delme biçme yok şehir içi basa basa 22 kuruş yakıyorum. Çok kullanışlı tavsiye ederim.

Diğer uygulamam gündüz ve park ampulleri iptali. Yerine 6 lı led ünitesi montajı yapıldı. Bi–xenonlar ile birlikte ahenk oluştu.
Arıza ışığı yok. Daha düşük akım çekiyorlar. Daha hoş ve tok görünüm elde ettim

Miltek egzoz çıkışları ve orjinal sol çıkışlı difüzörden alınma kalıp ile piano black sade kanatsız yeni difüzör. Piano black spoiler ve yine piano black ön tampon ızgaraları sis kapakları vs.

Orjinal leon fr vites topuzu ve krom pedallar.

Kare plaka ve pleksi sade plakalıklar. Piano yan ayna ve marşpiyel detayları.

Ayrıca araçta
Ecufast yazılım
Eibach 35 mm prokit
Arka 15 mm sm spacer mevcuttur.
Sticker bu foruma ait değil evet ama bu forumda da olmak bana extra bilgi ve şevk katıyor. Bu forumdaki arkadaşlarıma gerek yaptığım modlar ile gerek farklı bir konuda yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Daha detaylı ve net fotolar ile karşınızda olmaya devam edeceğim. Cümlemize Maaşallah iyi forumlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi