Evt karşınızda yeni ayakkabılarımız :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JoSepHH23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay Yusuf hayırlı olsun kardeşim yeni pabuçların 🙂

güle güle eskit 😱key:
adettendir basıp kirletmek lazım diyicem ama pek mantıklı değil, çamurlu su atmak daha mantıklı 😀

hYIRLI olsun keske daha spor bı ayakkabı alsaymıssın😀

Rays%20TE%206.jpg

seklınde

yusuf 11 numara😉 hiç sana tavsiye etmek aklıma gelmemişti bunu ama çok beğendiğim bir model hayırlı ugurlu olsun tekerine taş değmesin🙂

yusuf 11 numara😉 hiç sana tavsiye etmek aklıma gelmemişti bunu ama çok beğendiğim bir model hayırlı ugurlu olsun tekerine taş değmesin🙂

tsekkur ederim gorkem 🙂 mehmet abı tavsıye etmıstı bunu bır modelle daha ama 16 lıgını 😀

Geçen bu modele bakarken ibizaya çok hoş olur demiştim hakikaten çok orjinal olmuş 😱key: bazen bakıyorum bir dünya masraf edip jant koyuyorlar arabanın üzerinde sırıtıyor, arabadan ayrı duruyor ... Senin seçimin çok orjinal olmuş, çok kaliteli ve oturmuş duruyor 😉 Tebrikler kardeşim... ama şuda varki bu jantlarla yaysız olmaz... jant gitmemiş diyen arkadaşlar yaylardan sonra bir görsün o kadar diyeyim :hosgeldin:

İyi günlerde kazasız belasız İNŞAALLAH.

Geçen bu modele bakarken ibizaya çok hoş olur demiştim hakikaten çok orjinal olmuş 😱key: bazen bakıyorum bir dünya masraf edip jant koyuyorlar arabanın üzerinde sırıtıyor, arabadan ayrı duruyor ... Senin seçimin çok orjinal olmuş, çok kaliteli ve oturmuş duruyor 😉 Tebrikler kardeşim... ama şuda varki bu jantlarla yaysız olmaz... jant gitmemiş diyen arkadaşlar yaylardan sonra bir görsün o kadar diyeyim :hosgeldin:

İyi günlerde kazasız belasız İNŞAALLAH.

Cok tesekkur ederım 🙂 yay koymayı dsunuyorm ama konfor gıdıcegı ıcn korkuyorum kütük gıbı olsn ıstemıorum 🙂

Yusuf Kardeşim hayırlı olsun çok yakışmış..Rabbim kaza bela vermesin 🙂😱key:

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt