Evo X - Leon Cupra

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brave
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler stage 2 + cupra 350-360bg oluyor zaten,egsozlu evo cok da buyutulcek bsy deıl o degerde b araba karsısında

Kafana takılan bişey olursa sor Emirpuhaha Şaka biyana 30milyar harcanmış Evo10nun Cupra tarafından süzgeçe çevrildiğini gördüm

sorarim tabi ahmet ozellikle yukarda subarununda 4 ceker oldugunu ogrendim cok sasirdim 🙂 tevekelli o yuzden diyordun guzel yol tutuyor seviyorum o arabalari diye 🙂 😱key:

bilgin olduğunu bilmiyordum sorry😀 ama cupra karşısında evoyu büyütüyorsunuz demene şaşırdım sadece.

hala ayni seyi soluyorum zaten cupra karsisinda evoyu buyutuyorsunuz 🙂 zaten evo bizim tarafimizdan cok sisirilmis bi araba 😱key:
hee bende begenmiyorum desem yalan olur tabiki keske hepimiz sahip olsakta hevesimizi alsak 🙂

kötü anlamda söylemedim yanlış anlaşılmasın..

yok yanlış anlamadım ben sadece bunu söylemek istedim daha nice arabalar sizi de beni de şaşırtır 🙂 eskiden giden gitmeyen araba daha belliydi şimdi hiç belli olmuyo 🙂

burda stage 2+ cupranın ne kadar ıyı yurudugunu goren az kısı oldugundan olsa gerek stock evo falan oyle abartılmamalı.Ulukanın cupranın 4 kısı evoyu nasıl gectıgını gordugumde b roll gecesınde bende afallamıstım acıkcası

burda stage 2+ cupranın ne kadar ıyı yurudugunu goren az kısı oldugundan olsa gerek stock evo falan oyle abartılmamalı.Ulukanın cupranın 4 kısı evoyu nasıl gectıgını gordugumde b roll gecesınde bende afallamıstım acıkcası

derin tecrübe ve deneyim 🙂 copilot Kurtbil yanınızdaysa yarım boy öndesiniz demektir 🙂

Cupranın plaka kamuflajı süpermiş 🙂

Genel olarak da 4 çeker olmanın dezavantajı yapacak bir şey yok.

Hem Cupra hemde Evo ikiside fazlasıyla büyütülen arabalar. Stage 2+ bir Leon Cupranın Evonun 300 lük versiyonunu geçmesinden doğal birşey yok.

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt