evo mu s2000 mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LEONFR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

evo8 - s2000

• Kullanılan toplam oy
    66
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlık zevkine göre aslında. Al ikisini de istediğini kullan =) İlla birini seç dersen sarı EvoVIII ama S2000'in de sesi fena =)

kafanmı güzel ...allahın ara kasa evosu... temızını bulmak neredeyse ımkansız s2000...git 350 z al yada yeni kasa wrx'e bakalım bosver bu ankettekiler oyuncak..temiz mala gel 😉

haydiiii işler karıstı sımdı ısın ıcıne 350z de gırdı secme sansı zorlasmaya basladı 🙂

günlük kullanım için olucaksa evo derim,ancak s2000 de 10 yılı aşkn bir süredir popülerliği düşmemiş bi araç cabrio olmasıda ayrı bi hava tabi🙂ben aynı arçlar arasında kalsam gider yeni kasa rx8 alırdım s2000 lede yürür biraz sıkışık olsada 4 kişide binileblir alternatif yani🙂

Evo derim ama VIII değil.. 🙂

Az evvel video'sunu izledim derde girdim yine gece gece zaten 😀 Alacam ama bi gün , ya s2000 ya 350z 😀

Abi evo falan yalan yaa s2000 i tek gecerim bende dusunuyorum hayirlisiyla bakalim artik

Evo VIIII dicem ama bütçe yetişmez demişsin.. Ama yinede performans ve kullanışlılık açısından Evo. 4 kişi binse bile adam başı bi çeker düşüyor: )

Evo VIIII dicem ama bütçe yetişmez demişsin.. Ama yinede performans ve kullanışlılık açısından Evo. 4 kişi binse bile adam başı bi çeker düşüyor: )

Cihancım yalnış anlama kesin biliyorsundur da ben hatırlatayım dedim roma rakamı ile "9" böyle yazılır "VIV" 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt