arthur
Kayıtlı Üye
kardeş fikir lazım olursa emrindeyim büyük bi zevkle bende ne fikirler var😱😱buluruz bizde bişeyy😕 zamanı gelsinde saksıyı çalıştıracaz mecbur😀
kardeş fikir lazım olursa emrindeyim büyük bi zevkle bende ne fikirler var😱😱buluruz bizde bişeyy😕 zamanı gelsinde saksıyı çalıştıracaz mecbur😀
o nasıl teklifler öyle selcuk nereden bulursun bunları karşıma çıkan ilk insana evlililk teklif edesim geldi😱😱😱
yapalım bi acık oturumm😀Yok bu degil , buda degil yok buda olmamış bana farklı birşey lazım puhaha
yapalım bi acık oturumm😀
evlilik programlarına başvurun orda varlar puhahapuhahapuhahapuhahaBuna kafa patlatmadan önce kazımım bir tane kendimize düzgün, efendi, iyi huylu...vb özellikli anladın sen onu 😀 ama böylede rahat kafa iyi sütten agzı yanan misal hiç kaşınmayak😀
evlilik programlarına başvurun orda varlar puhahapuhahapuhahapuhaha
aynen ohh azıcık asım agrısız başımmm puhahaacıyorum o zaman bekar evinii😀😀 zaten senenin 6 ayı paşada evden kovuluyor onunda sıgınacagı bi yer olsunn akıbetini merak ediyorum yoksaa lilililiiiiiiiiiiiiiiiiiipuhahaBuna kafa patlatmadan önce kazımım bir tane kendimize düzgün, efendi, iyi huylu...vb özellikli anladın sen onu 😀 ama böylede rahat kafa iyi sütten agzı yanan misal hiç kaşınmayak😀
kardeş sorma dükkan da yata yata heryerim agrıyo puhahapuhaha laniye evden kovuluyum ben yav ben bi melek 😀😀aynen ohh azıcık asım agrısız başımmm puhahaacıyorum o zaman bekar evinii😀😀 zaten senenin 6 ayı paşada evden kovuluyor onunda sıgınacagı bi yer olsunn akıbetini merak ediyorum yoksaa lilililiiiiiiiiiiiiiiiiiipuhaha