Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yarım saat oynadım bu sefer piyango Lisbon'a tatile gelen Fransız bi aileye vurdu..
ilk defa geldikleri şehirde kendilerinden geçercesine foto çekerken neye uğradıklarını anlamadılar velakin sadece 11 yaşındaki ikiz kızlarından birisi kafasını arka cama vurmuş durumu iyi..ailecek ucuz atlattılar ama herhalde bi daha Lisbon'a gelmezler.. 😀😀😀
bi kaza daha yaptım onu çektim sanıyodum çekmemişim..
bi arabaya önce arka köşeden vurdum sonra bariyere çaktım bi süre sürükledim sonra devirdim Paris'te.. 😀😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.