Euro Track Simulator Sohbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brave
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eurogoodies ten iş aldım Frankurta dogru yola cıkıyorum 😀😀

direk F5 e basarsan genel harita açılır , ama M tuşuylanda ekranda ufak harita açabilirsin 😉

bi Golf daha sizlere ömür ama sürücüsünün burnu bile kanamadan çıktı o arabadan üzülmeyin.. 😀 😀

ets00007av.png

aranızda polisi sadece radarla bu kadar besleyen var mı..
tam gaz Lizbon-Frankfurt arası yedim bu cezaları yanlış hatırlamıyosam.. 😀 😀 😀

ets00008k.png

genelde kaza fotosu koydum bu sefer de ADR son sınıf taşırken ki örnek sürücülük fotosu..
hız 100'ün altında etliye sütleye karışmadan..mecburen öyle olması gerekiyodu.. 😀 😀

ets00010m.png

son olarak oyunda tablom bu..
yarın oynarsam master'a terfi etcem inş.. 🙂

ets00011h.png

yıgıt ne adamsın ya😀
bende paso radardan yıorum ceza 😀
bu arada cok kaza yapıyosun
bende stage 2 ya gectım🙂

---------- Post added at 02:39 ---------- Previous post was at 02:39 ----------

bu arada tır ı degıstır ya😀
bu ne 120 son hız😀

extra güç var zaten oyunda abi.. 🙂

o güçler basit kalıyo 😉 belgelerimde Euro Truck Sim. klasörünü aç , ardından sawe kısmına gel orda sawe dosyalarından en son sawe attiğini aç , game.sii dosyasını not defterinde aç , orada max rpm yazan kısmı 9999 yap 😉 ayrıca break power war onuda 9999 yap kaydet we çık 😉

o güçler basit kalıyo 😉 belgelerimde Euro Truck Sim. klasörünü aç , ardından sawe kısmına gel orda sawe dosyalarından en son sawe attiğini aç , game.sii dosyasını not defterinde aç , orada max rpm yazan kısmı 9999 yap 😉 ayrıca break power war onuda 9999 yap kaydet we çık 😉

sonra araba ucucak mı 😀

zigorum 120 yazdığına bakma tam gaz giderken gaz kestiğimde 120'den düşmesi abartısız 3-4sn'yi buluyo..en hızlı yerlerde bile arabaları rahat rahat geçiyorum ne bakıyosun kadrana..A sınıf full mod.'lu Volvo olm bu daha güçlüsü yok ki oyunda.. 😀 😀
velakin kadranın gösterebildiği son hız ayarlanıyomuş galiba ama oyun bitmeden hiç bişeyine dokunmicam.. 🙂

çok mu kaza yapıyorum.. 😀 😀
yaptığım bütün gerçek kazaları ekledim zaten diğerleri dokunma velakin aşağıda bak bakalım kaç km yol gitmişim toplamda oyunda.. 😀 😀

ets00013a.png

bi de mouse'un üstünde olduğu iş özetine bak total income ne yazıyo taşıdığım kargoyla..
daha görmemiş olman lazım o kadar parayı bi seferde.. 😀 😀 😀

en fazla 8bin kazandım ama daha yakıt yaşıyabilcek lisansım yok 😀

en fazla 8bin kazandım ama daha yakıt yaşıyabilcek lisansım yok 😀

bende de alıcak lisans kalmadı yarım saat önce.. 😀 😀 😀

---------- Post added at 02:57 ---------- Previous post was at 02:55 ----------

evet onu okudum bugün ama oyun bitsin o numaraları sonra yapıcam..
tabii oyanasım gelirse.. 😀 😀 😀

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt