Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçindekilere de dikkat edin... koşullar neler?
Ayrıca yapılan kazalar Seatın kasko bedelini de yükseltiyor bu sayede kaza yapmayanlara da güzel bir şekilde yansıyor 😀
İçindekilere de dikkat edin... koşullar neler?
Ayrıca yapılan kazalar Seatın kasko bedelini de yükseltiyor bu sayede kaza yapmayanlara da güzel bir şekilde yansıyor 😀
sabah servisle görüştüm groupama ile sıkıntı yaşıyormusunuz diye yok diğer kaskolar gibi çalışıyoruz parçada falan sıkıntı çıkartıyorlarmış dedim yetkili servise getirdiğiniz sürece orjinal parçalarla işlem yapılır sıkıntı yaşamazsınız dedi. bende sabah aradım 1110 tl ye başak groupamadan yaptırdım inşallah kaza bela yaşamayız 2012de de hiç kullanmayız.
eureko ile arada fark varmı diye sordum arkadaşa eksiği yok üstüne yaralanma ve ölümde teminatlar daha yüksek dedi güvendik yaptırdık hayırlısı bakalım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.