Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesin bir bilgim yok ama sanki gaz yağı ile çıkabileciğini duymuştum gaz yağı ve üstübü ile silerseniz çıkartıyormuş. eğer bulamazsanız azıcık mazot ta temizler.
gazyağı bu iş için en iyi yöntem gibi... mazotu denemedim ama gazyağı ile çıkarıldığına birebir şahit oldum.. üstelik çokta iyi bir parlaklık veriyor 🙂
selülozik tiner ve ıslak bez. tiner ile silin arkasından hemen nemli bez ile silin, ilk seferde çıkarmaya uğraşmadan bir kaç seferde çıkarın. Mazot bir çeşit yağdır, çözmez, gazyağı da gereksiz uğraştırır, fena da bulaşır.
selülozik tiner ve ıslak bez. tiner ile silin arkasından hemen nemli bez ile silin, ilk seferde çıkarmaya uğraşmadan bir kaç seferde çıkarın. Mazot bir çeşit yağdır, çözmez, gazyağı da gereksiz uğraştırır, fena da bulaşır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.