Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eskı kasa leonumun dıreksıyonun tutma yerlerı cok yıpranmıs durumda nasıl bı cozum bulabılırım kılıf tak dersenız dıreksıyon cok kalın oluyor ıstemıyorm baska cozumlerını beklıyorm
direksiyonda karbon olmaz..ne kadar işçiliğini güzel de yapsan ne kadar da şık görünse doğru değil nihayetinde..kaygan bir materyal dir elinin terlemesiyle kayar..ve şunu unutma kapı kollarını yaptın yazın güneşi en çok gören yer direksiyondur..o sıcakta esneyecek ve sen elinle tuttuğunda...esnemeye başlayacak gönyesi kaybolacak..yapışkanı ellerine çıkacaktır...daha önce bunu yaşadın mı diye sorarsan yaşamadım..ama madde ve hesaplar onu gösteriyor
deri benimki 7 yıllık araç vites topuzunda 1 gr boya kalmamış soyulmuş ama direksiyonda en ufak bi iz yok 10 numara kullanışı var sıcakta el yakmıo... tavsiye ederim...
ben daha önce mk1 leonumun direksiyonunu kaplatmıştım sonuç inanılmaz güzeldi hatta olayı abartıp csl bmw lerdeki gibi süet yaptırabilirsiniz en mantıklısı kaplatmak olur ama iyi biyerde 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.