ERK's RZ 014 ibiza TDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ERK_RS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar iyi dilekleriiniz icin tesekkur ederim.. lutfen masallah demeyi unutmayin.. cok nazar degiyor 🙁

savas zaten gecen gun uskudar'da yedim cezayi.. polis sana filmden kesmiyim bare cep telefonu cezasi kesiyim dedi ve yazdi..

omerim hali paspaslar su anda evde 🙂 yagmurlar bitsin oyle koyacagim..
insallah iki gune kadar cok guzel bir detay daha eklenecek aracima 🙂

maşeALLAH çok güzel ALLAH nazarlardan saklasın kazasız belasız inşeALLAH

yavrum masallah ama su paspaslarını acılen deıstır gıt org. al ıbızanın😀lastık

super olcak gelicek olan ayrinti bence kucuk degil cok buyuk bir ayrinti ve idda ediyorum tr de tek olmasini sagliyicak ayrintilardan biridir kardesim MAAAASSSSSAAALLLLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 🙂 41 kere hemde

maşeALLAH çok güzel ALLAH nazarlardan saklasın kazasız belasız inşeALLAH
amin varol abi..
yavrum masallah ama su paspaslarını acılen deıstır gıt org. al ıbızanın😀lastık
kendi orjinal paspaslari yazlikta kalmis; unutuyorum hep 🙂 iki haftaya kalmaz halilara gecerim zaten.
hmm yeni gelişmeyide dört gözlee bekliyoruz bunlar ayrıntı çok güzel bişey geliyor uzaklardan 🙂 bugün canlı canlı gördüm arabayı harika Allah kaza bela vermesin kardeşim......😱key:
insallah bir-iki gune o da olacak abi 🙂 seninkine de masallah.. canavar olmus..

super olcak gelicek olan ayrinti bence kucuk degil cok buyuk bir ayrinti ve idda ediyorum tr de tek olmasini sagliyicak ayrintilardan biridir kardesim MAAAASSSSSAAALLLLLAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 🙂 41 kere hemde

cok fena girdin kanima o gece konustugumuzda ama iyi de oldu valla 🙂 hele bi gelsin de takalim sorunsuzca 😀 ondan sonra deme keyfimee 🙂

cok fena girdin kanima o gece konustugumuzda ama iyi de oldu valla 🙂 hele bi gelsin de takalim sorunsuzca 😀 ondan sonra deme keyfimee 🙂

insallah kardesim 🙂 bence degerdi o gece neye niyet neye kismet oldu resmen ibretle izliyorum konunu super bir arac cikti ortaya tek kelime ile tu tu tu tu tekrar tekrar masallah kardesim 🙂

insallah kardesim 🙂 bence degerdi o gece neye niyet neye kismet oldu resmen ibretle izliyorum konunu super bir arac cikti ortaya tek kelime ile tu tu tu tu tekrar tekrar masallah kardesim 🙂

cumlemize masallah kanka 🙂
insallah daha da guzel olacak ibizamiz..

Allah kaza bela göstermesin Rıza aracın gerçekten güzel oldu🙂.
Ayrıntıyıda merak ettim bakalım gelince göreceğiz.

xx

Rıza hep bi merakta bırakmasan olmuyor he 😀

39,141Konu
763,879Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt