ERK's RZ 014 ibiza TDI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ERK_RS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
riza kanka 1 dk ben yanlis mi goruyorum 🙂 1.6 bar ne laa ? olm cupra motor change mi yaptin ne yaptin haberimiz yok 🙂
benimkisi yine mutevazi cenk 🙂 cok yuklenmiyor turboya.. 1,6 bar zaten peak. yururken 1,3 ile sabit gidiyor..
kazasız belasız yavrum bıyerıne nazar boncugu koy.anakrada bıldıgım 2 tane revo lu 1.4 tdı var bu arada
amin oguncum.. olabilir belki ama powershop turkiyede revoyu tek biz yapiyoruz; sende ilksin demisti 🙂 keske daha cok olsa da kiyaslama yapabilsekk.
coiloverlar süper Rızacım. çok iyi yaptın alarak 😱key:😱key:
saol mehmet abii.. gercekten aracimda en begendigim sey oldu yani 🙂
Bende Kara Tren'in 40 psi basarken resmi var. Yanlışlıkla basmışlar 1 kere 😀 3 bar civarı yapıyo.
moruk iyi o basincla firlamadi borular yerlerinden 🙂

Benim de stock 1,1 ile yürüyor. peak genelde 1,25 falan çıkıyor ama yanlışlıkla bi kere 1.4 yapmışlığım var nasıl oldu bende anlamadım motor da 🙂 Yazılım farkı...

Benim de stock 1,1 ile yürüyor. peak genelde 1,25 falan çıkıyor ama yanlışlıkla bi kere 1.4 yapmışlığım var nasıl oldu bende anlamadım motor da 🙂 Yazılım farkı...

oha; o nasil oldu gani oyle 🙄

az zorla biraz bana yetiseceksin.. 🙂

kardeşim aslında yaptığım şey senin çok istediğin bişey ayrıca bana gerek bişiydi artık diğer siyahında galiba chip işi bitiyo spacer bide bikaç değişiklik yapılcak bu hafta sonrada gelsin resimler 😀

yoksa direksiyon mu buldun emre?? ya da mercek ?? 😀 cok istedigim seylerden biri direksiyon digeri mercek 🙂

hadi o zaman merakla bekliyoruz onumuzdeki haftayii..

Rıza sen ne direksiyonu istiyosun? Ne güzel direksiyonun var yahu 🙂

gonul cupra direksiyonu istiyor erhan 🙂

airbagler ayni zaten. ebayden arastiriyorum.. biri 170euroya satiyor ama nakit istiyor. paypal falan kabul etmiyor..

oha; o nasil oldu gani oyle 🙄

az zorla biraz bana yetiseceksin.. 🙂

Yok ya zorlamakla çıkan bi yapısı yok anladığım kadrıyla 🙂

gonul cupra direksiyonu istiyor erhan 🙂

airbagler ayni zaten. ebayden arastiriyorum.. biri 170euroya satiyor ama nakit istiyor. paypal falan kabul etmiyor..

ya sanayide 2 kırmızı dikiş attırırız bi de altına cupra plakası basırdık mıydı tamam dır ne gerek var 🙂

39,141Konu
763,879Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt