ERK_RS
Kayıtlı Üye
mehmet abi acelemiz yok 🙂 kis bitene kadar vaktimiz var 🙂 aslinda bir tane jantim daha var ama o yanlis oldu. uzerindekilerin birebir aynisi degil. cok ufak farki var. o yuzden onu satip iki tane daha alacagim.rıza önlere cupra jantı buldun inşallah. birde şu yan camlardaki rüzgarlıktan bende istiyorum. nerden buluruz rıza onu?
emre arac bitsin onu kesin yapacagiz; ayberk'e de sozum var 😀rızacım bu ne hal böyle hadi şu arabanın yapılıcak herşeyini yapta geçip karşısına kafaları çekelim 😀😀
onlerde su anda kis lastigi var. o yuzden oyle. rengini neye boyiyim karar veremedim aslinda. bi mat siyaha boyiyim diyorum; bi yesil yapiyim diyorum, bi gri diyorum.. bilemedim.maşallah rıza gittikçe daha güzel bir hal alıyor araban devam et azmin zaferi 🙂 valla ellerine sağlık ne diyim ama önlerede cupra tak yahu böyle sevmedım yada drag spec boya önleri 🙂
can ekledigin fotograf icin cok tesekkur ederim. guzel olmus baya. dediginiz gibi yakismista. fakat ben makyajli leonlarda ki ufak S logosunu istiyorum. nasil bulacagim bilmiyorum ama.masallah guzel olmus rıza basıldıgında cok daha guzel olcak emınım,bu arada su bos duran peteklı ızgaranın ustune b seat logosu kondur emın ol cok orjınal durcak 😉
yakindir o da 🙂bu araba biraz daha basılsa yere tadından yenmez...🙂
satan kimmis baktin mi 😉http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7-5x100-orjinal-jant-bir-adet-32763450/detay?
rıza bak burada cupra jant var 1 tane ama🙂