Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

endoskopi (gastroskopi)

saglikcilar bi goz atabilir mi?
CEA 3,76 referans 1.1-6.2)
hbs ag 0.17 referans <1.0
anti hcv 0.08 referans <1.0

biraz arastirdim olumlu, tek takildigim sey ilk degerde bende cikan virgullu, ref. deger ise noktali.. virgullu bin demek degildr ins...
 
herkese tesekkur ederim iyi dilekleri icin,

feridun abi ilacin tam ismini yazarsan sevinirm
şekerim NEXİUM 40 mg lık... isveç malı bütün eczanelerde rahat bulursun ve tüm sağlık güvenceleri de karşılıyor,
ne kadar tanıdığım mide yanması şikayetinden kişi varsa verdim dua aldım ve doktora gittiklerin de aynı şeyi tasdik edip onayladılar karar senin zararı yoktur tek rahatlatan en etkili ikaç budur bunun haricinde kullandıkları işe yaramazlarıda sayayım: omeprol degastrol ranitap rennie protonium famodin ....
 
Çok Geçmiş Olsun Endoskopi sonrası ekmeğe banarak bol zeytin yağı yemeni tavsiye ederim.. :eek:key:
 
sırf bu hortum yüzünden gidemiyorum doktora..sendeki şikayetlerin hepsi mevcut bende :(
 
Endoskopiyi valideye yaptırdım uyuşturup yaptılar uygulamayı bişey anlamadı bile..eskiden öğürtü kusma bulantılarla beraber yapılırken uygulama şimdilerde çok basitleşmiş..
emre kardeşim sanada geçmiş olsun kardeşim...
 
emrecim öncelikle geçmiş olsun, endoskopiden endişe etmene gerek yok sonuçta bir teşhis yöntemi, nası dahiliye hastalığına teşhis koymak için kan, idrar istiyor onun gibi düşünmek lazım. uyutulacaksın haberin bile olmaz ne zaman girdiler ne zaman çıktılar.

şimdiden geçmiş olsun kardeşim. tekrar söylüyorum endişelenecek hiç bişey yok. sonuçta yapılan herşey senin sağlığın için. :eek:key:
 
Geri
Üst Alt