Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nıhayet Vw S3 une kıyıp Golf e de deger vermeye basladı,yıllardır hiyerarsi olustururken bunu cıkarmaları ıyı oldu.Bence guzel olmus,sadece farlara alısamıyorum,golf V kasasındaki farlara devam edılmelıydı bence
cupra ya 265 hp gücü verip
kitli difransiyel
4 çeker sistem
dsg şanzıman
tiptronik şanzıman ı çok gören vw bütün donanımlarını golfe yüklemiş sağolsunlar...
efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir. golf her zamana sınıfının lideri ve öyle devam edecek yapılacak eleştiride sadece tipini beğnmedim yada pahalıymştan öteye gidemez kusur diye bir şey yok araçta.
efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir. golf her zamana sınıfının lideri ve öyle devam edecek yapılacak eleştiride sadece tipini beğnmedim yada pahalıymştan öteye gidemez kusur diye bir şey yok araçta.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.