Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk yaptığım hesap bu oldu 🙂 ben ör: babam hergün işe gelip gitse günde 11 km demek 11X30=330km toplam 400 yapsam bu km yi 1 depo ile yaparım ayda (aracım 0.23kr yakıyor hesaplamalarımla) depoda benzin bile kalır depo 180-200 e doluyor pil kirası dolumu vs vs uctu gitti zaten vergimde yıllık 305 tl daha ne isterim 😱key:
Tüm Avrupa ülkelerinde ve ABD de hybrid otomobil alanlara çok büyük avantajlar sağlanıyor. Örn: Kredi avantajları, vergisizlik veya 0 a yakın vergi, otobanlara ve şehir merkezlerine giriş için para ödememek gibi. Pil kirası neymiş ona anlam veremedim zaten. 2.000TL lik 'elektrikli' vergisi için ise söylenecek laf bulamıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.