El TORO BLANCO :)

ibrahim harika olmuş, güle güle kullan.. egzos lar uğraştıgına değmiş benimde canım çekti 😀 , yay kaçlık taktın iyi inmiş, ayrıca ön plakayı kare düşünmedin mi bu plaka ızgarayı baya bloke ediyo da 🙂

bildiğim kadarıyla coil var arabada

Maaşallah yanıyor araba, kazasız belasız..

Maaşallah güle güle kullan 🙂

ibrahim harika olmuş, güle güle kullan.. egzos lar uğraştıgına değmiş benimde canım çekti 😀 , yay kaçlık taktın iyi inmiş, ayrıca ön plakayı kare düşünmedin mi bu plaka ızgarayı baya bloke ediyo da 🙂
abi araçta coilover var 5cm düşürdük varol abi ve görkem ayarladı 😀
kardeşim maşallah güle güle ağız tadıyla bin inşallah... bu arada haftada birgün dediğin olayı ben çözemedim ne zaman arasak anteptesin🙂 haftada 1 gün yatıyor bence bu araba🙂

bu arada önleri biraz daha düşürsek olurmuş🙂
yok dai ya fazla düşürmeyelim garaja giremiorum 😀
kardeşim biliosun antepten çıkamıorum bu aralar kız arkdaşım orda hatta 2 haftadır arabanın yüzüne yanına gidemiodum artık oda araba yüzüne isyan etti 😀
İbrahim araban muhteşem olmuş... Güle güle kullan 🙂
eyw patron teşekkürler
Başarılı hareketler bunlar , Hayırlı uğurlu olsun 🙂
bunun adı leonism kardeşim 😀
bildiğim kadarıyla coil var arabada

aynen abi coil var

Harika olmuş leonun ,41 kere maşallah...

ender abi bence sende eksoz çıkışları saglı sollu yap arka tarafı çok degiştirior abi palakalarım mühürlü app o yüzden plaka degişimine girmedim hiç bide abi bence kare plaka daha çok bloke edio özellikle orta tarafı kapatıor

Maşallah İbrahim 🙂 Yaza bomba gibi giriyosun.

yaaa birde bana diyorsunuz yenge ne derse yapıyorsun ulan dillere düştüm ben kılıbık diye🙂 bak emir demiri kesiyormuş değil mi? 🙂

39,131Konu
763,856Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt