El TORO BLANCO ''Vol.2''

şimdi bi daha baktımda,s5 jantından aslında çoktan sıkıldık fakat rengindenmi nedir cidden tatlı olmuş arabaya maş maş🙂

şimdi bi daha baktımda,s5 jantından aslında çoktan sıkıldık fakat rengindenmi nedir cidden tatlı olmuş arabaya maş maş🙂

Aradıgım jantı buldugumda bulana kadar bunşa idare edicez vmr v710 gun metal bulursam bunu yolcu edicem 😀

uzun zamanır ılk defa makyajlı kasayı çok begendım bence çok ama çok iyi yapılmış kazasız belasız inşallah...

Maşallah İbrahim aracın çok güzel, Allah kaza bela vermesin. Adana'ya geldiğimde kısmet olursa görüşürüz inşallah.

VMR v710 a çok benzeyen TSW Nurburbring die bi jant var ben de onu çok tutarım.Ayrıca onun bronza kaçan bi rengi de var...Benim araç siyah olduğu için jant olarak altın sarısına kaçan jantları tutuyorum açıkcası bronz biraz koyu düşüyor...

Bu arada nazar değmesin çok güzel olmuş aracın.Yan aynalara bişiy düşün müyo musun?

VMR v710 a çok benzeyen TSW Nurburbring die bi jant var ben de onu çok tutarım.Ayrıca onun bronza kaçan bi rengi de var...Benim araç siyah olduğu için jant olarak altın sarısına kaçan jantları tutuyorum açıkcası bronz biraz koyu düşüyor...Bu arada nazar değmesin çok güzel olmuş aracın.Yan aynalara bişiy düşün müyo musun?
Aynalara siyah kaplicam 🙂

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt