Ekranım bozuldu yardım !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaKo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herşeyden önce kaç yıllık laptop onu soralım 😀

2007 yazında aldım HP Pavilion DV8000 garantiside 3-4 ay önce bitti malesef ne kadara patlar bunun ekranını yaptırmak, yoksa çöpe atıp yenisini almak daha mı mantıklı

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:36 ----------

Ekran şimdi düzeldi nasıl düzeldiğinide anlatıym artık gülermisiniz ağlarmısınız 😀 Balkonda oturuyorum, tahta jaluziyi indirdim rüzgardan sallanırken ekrana çaprtı ve ekran düzeldi 😀

ozaman onun ilacı yumruk hako bidaha olursa anladın sen onu 😀

senın laptopun aklı gitmiş abi 😀

2007 yazında aldım HP Pavilion DV8000 garantiside 3-4 ay önce bitti malesef ne kadara patlar bunun ekranını yaptırmak, yoksa çöpe atıp yenisini almak daha mı mantıklı

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:36 ----------

Ekran şimdi düzeldi nasıl düzeldiğinide anlatıym artık gülermisiniz ağlarmısınız 😀 Balkonda oturuyorum, tahta jaluziyi indirdim rüzgardan sallanırken ekrana çaprtı ve ekran düzeldi 😀

türk filimi gibi🙂

Bizdede ekran sorunu olmustu hakan abi saolsn yeğenim kolonya ile silmiş renkleri bozdu 1 sene önce 300 tl istemişlerdi bizden yaptırmadık

garanti yoksa yenisini al daha iyi abi..
arkadaşım eski laptopunun ekranını değiştirmiştik saçma sapan bi paraya 5-6 ay önce..

yahu hakan bizim 14 yıldır taş gibi çalışan yumatu televizyonumuz bugün bozuldu vuuuuuu diye ses çıkarıyo başka bişey yok tüh dedim🙂nışanlıma iftara gittik eve geldik babam diyo aaaaa televizyon tamir olmuş????aha türk filmi 2🙂🙂🙂

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt