eicbah 3.5 satılık yaylar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkani

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar 2 ay kadar kullandıgım 3.5 eicbah yaylarım satılıktır.yaylarda preslenme vesayire birşey yoktur sıfır ayarındadır.scw ye özel fiyatım = 200 tl dir.

hayırmı abi?? 5liğemi gececeksin. we sport-up ın arka düşme problemi çözüldümü🙂 bunların cewabını alabilirsem yay takıcam

hayırlı satışlar Erkan...

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

hayırmı abi?? 5liğemi gececeksin. we sport-up ın arka düşme problemi çözüldümü🙂 bunların cewabını alabilirsem yay takıcam

kadir sport-up 5 lik takacaksın önlere duruma göre takoz koyarak dengeleyecekler yoksa olmuyor çok uğraştım bende....

konuştugumuz gibi kadir 😱key:

hayırlı satışlar Erkan...

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

kadir sport-up 5 lik takacaksın önlere duruma göre takoz koyarak dengeleyecekler yoksa olmuyor çok uğraştım bende....
takoz olayı olmuyor dedigin gibi öne 5 arkaya 3.5 takılması gerekıyor sport up için

konuştugumuz gibi kadir 😱key:

takoz olayı olmuyor dedigin gibi öne 5 arkaya 3.5 takılması gerekıyor sport up için

Peki Makyajlıdada Aynı sorun olurmu Başkan Bu arada Hayırlı Satışlar.. 😱key:

Bana Oluru Nedir Bu Aletlerin Sevgili Müdürüm😉

Peki Makyajlıdada Aynı sorun olurmu Başkan Bu arada Hayırlı Satışlar.. 😱key:

Bana Oluru Nedir Bu Aletlerin Sevgili Müdürüm😉
indirim yok ulennn çöllü 😀
sorun sadece sport up a has bir sorundur dıger leon modellerı ile alakası yoktur cuk diye oturur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,150Konu
763,905Mesajlar
21,935Kullanıcılar
eiktuSon üye
Geri
Üst Alt