06 gökhan 629
Kayıtlı Üye
Arkadaslar eibach 5 lik yay arıyorum temiz ikinci el varsa almak isterim...
Kardeşim konfordan kasıt nedir. Mesela benim araba 2013 ve üzerinde orjinal yaylerı var.. En ufak lakada arabanın içindekiler böbrek taşlarını düşürüyor... Bunun yumuşamasımı konfor...golf mk4 de 400 aldım ben geçen hafta ibiza içinde 480 dediler araça göre değişiyor ama inanın parasına değiyor konfordan gram ödün vermiyor
evet abi umduğumdan fazla yumuşuyor ben bile taktığımda ağzım kulaklarıma vardı ondan önce fk marka taktım oda iyi ama cukurlarda cok sekiyor otobanda iyiKardeşim konfordan kasıt nedir. Mesela benim araba 2013 ve üzerinde orjinal yaylerı var.. En ufak lakada arabanın içindekiler böbrek taşlarını düşürüyor... Bunun yumuşamasımı konfor...
Peki yol tutuşta kayıp varmı çok..evet abi umduğumdan fazla yumuşuyor ben bile taktığımda ağzım kulaklarıma vardı ondan önce fk marka taktım oda iyi ama cukurlarda cok sekiyor otobanda iyi
Peki yol tutuşta kayıp varmı çok..
Bende var istersen temiz 3 bin 4 bin km arası kullandım sonra çıkardım eicbach ın temiz aracı sattım duruyorArkadaslar eibach 5 lik yay arıyorum temiz ikinci el varsa almak isterim...