Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@bakihsan amacim ses almak değil sokmeden yapmanın yöntemi varsa sokturmeden yaptırırım.Susturuculu olarak nereden temin ettiniz yuvarlak çıkışta güzel duruyor?
Orjinal susturucunun sagindan delik delip ordan boru cekiyolar ama ne kadar saglikli bilemem ben orjinalligi bozulmasin diye oyle yaptirmadim
Pendik sanayiye giriste sagdaki ilk egzozcuda yaptirdim emir egzoz tabi susturucu ve sag sol tek kafa seklinde 550 tl ye geldi bide difizor parasi var tabi biraz maliyetli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.