Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Egzoz Tavsiyesi ?

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar benim 1.6 125 hp hyundai i30 var şuanlık. Buna egzoz yaptırmak istiyorum İskender ustada yaptıracağım ama ne yaptırmalıyım hangi egzoz markasını tavsiye edersiniz. Ben çok aracın bağırmasını istemiyorum ona göre tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada arkadan bakınca egzoz hiç görünmüyor orjinalinde ve takıldığında yeni agzoz kesinlikle orjinal gibi durmasını istiyorum kaliteli birşey olsun abidik gubidik istemem :) Ama birazda makul kaliteli istiyorum :)

Kesinlikle hafif ses almak istiyorum..


img1340a.jpg
 
boş yere rahatını bozma kalsın orjinal:)
 
tamponun altından sarkıtınca senin istediğin gibi durmaz..egsoz için kestirsen yine senin istediğin gibi olmaz..en iyisi açık hava filtresi egsoz sesi niyetine..
 
bence gereksiz yere masraf yapma ses almadan komple egzost pek de bişi getirmiyo..
arkadan gözükmeyecek bile..yapıldıktan sonra araç yerdeyken göremeyeceksin resmen.. :)
son susturucu diyosan SS son susturucular pek bağırmıyomuşş..
 
Ses olayı birazda orta susturucunun büyüklüğüne bağlı tabiki.ama tamponu kestirmeden son susturucu takmak biraz zor takılır ama görüntü çok komik olur bunun önüne geçmek içinse çıkışı son susturucunun kazanın altından çıkan egzoslardan alıp tamponun kesilmesi gereken bölge ufalabilir ama tampon kesilmeden takılması cok zor..benim bilidigim o tarz model bir tek remusta var..
 
Serbay abi tampon kesilmeden eksoz taktırırsan araba çok komik durur :(
 
peki arkadaslar hava filtresi alayım tavsiyeleriniz üzerine egzozdan vazgeçtim.. kapalı kutu hava filtresi ne tavsiye edersiniz
 
Serbay abi ben sana simota'nın komple kitli hava filtresi var ucu tampondan çıkıyo böyle soğuk havayı motorun dibinden değil direk tampondan glen havadan alıyor.Albümümde bir resmi var bakablirsin oradan.Tabi benim araç leon hyundai'ye olur mu bilemiycem önce kaputun altındaki dzeni görmek lazım :D
 
Geri
Üst Alt