Egzoz, tampon yardımı.

karadag85

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar henüz forumda yeniyim. Umarım iyisinizdir 🙂 Öncelikli sorum yay, jant, egzoz aracı garanti kapsamından çıkarıyor mu ? Sadece modifiye amaçlı bi ibiza aldım. Şu an sadece ki 1 hafta oldu 17 jantlar ve dunlop lastikler edindim.

Ne gibi değişimler garanti kapsamından çıkarıyor belki doğru soru bu olabilir. Bunun dışında; Egzoz ve yay ne önerirsiniz ? Hepsi orjinal yani tabiri caizse çakma olmayan sağlam markalar olsun. İşimizi görsün. Ben normalde peugeot'cu olduğum için henüz Seat'a yabancıyım. 🙂 Şimdiden teşekkürler, sevgiler.

jant yay garanti dışı bırakıyor..illa seat benim yayımı jantımı al diye yapıyor bunu ..
egzosda egzos ucu dışında yine herşey garanti dışı diye biliyorum
yay : eibach veya H&R

Aynen öyle. Ben alırken sordum nedir fiyatlar diye ? Öyle uç fiyatlar söylediler ki, kafamda varolanı yapsam bi ibiza referance daha alırım sanırım. Çok yazık. Bilgi için teşekkür ederim. Ama önerileri mutlaka almam lazım 🙂

Zaten x isimli servis yetkilisi bana şunu demişti; abi getirirken bakıma sök garanti dışı olanları birşey olmaz 🙂) demişti. Süperler ! Eibach daha önce kullandım ama ibiza için henüz çıkarmadılar diye biliyorum. Peki egzoz ?

sitede bi çok kişide yay var..servise girip çıktılar sorun çıkartan olmadı diye biliyorum..
egzos olarak nasıl bişey düşünüyosunuz ? görsellik mi ? ses mi ? vs

İkiside olmalı. Ses elbette çok önemli ancak görüntüsüde özel olmalı diye düşünüyorum 🙂

İkiside olmalı. Ses elbette çok önemli ancak görüntüsüde özel olmalı diye düşünüyorum 🙂

Cut out işinizi görür ucunada bi egzos kafası 🙂
sitede egzosdan daha iyi anlayanlar var..benim düşüncelerim buraya kadar egzosda 😀

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt