Büyük bir ihtimalle yanlış yazılmıştır egzoz emisyon kartına, hatalar olabiliyor ama aynı safta ise araçlar 2 yıl geçerli olma gibi bir şansı yok. Kartında yazan tarihinde önemi yok örneğin; Sen bana geldin emisyon ölçümü için, aracın 2000 model ben yaptım 2 yıllık muayne sana, Polis-Jandarma ve Çevre Orman Bakanlığı görevlileri hangi aracın kaç sene hakkı var benden daha iyi bilirler 🙂
Yani bu şekilde bir aldatmaca sergiliyemezler, hata vardır büyük ihtimalle tarihi yanlış yazmış olabilirler. Bence hiç zaman kaybetme yaptır 28 TL için normal bir işçinin asgari ücret miktarı kadar ceza yemek ahmaklık olur hiç bekleme 🙂
Aralık'a geçiş ayı yarın mesela 5 bin tane cep telefon numarası ayırdım bugün toplu sms göndericem egzoz emisyon süreleri dolduğu için hatırlatma mesajı gönderiyorum sırf adamlar ceza yemesin diye. Yazık günah asgari ücrete çalışan insanlar tanıyıp ve bilmekteyim, azman polis grubuna denk gelirlerse zaten affetmezler bilgilensinler diye uğraşıyorum. Umarım sende herhangi bir görevliye denk gelmeden sürüşüne devam edersin.