Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlısı olur insalah aga Edirne kuçuk bir yer sıcagı çok sıcak soguk havasıda dondurucu ama yinede sabahları kara ağaç yolundakı kahvaltı mekanları mericin kenarında rakı içmek saray içinde bira içmek keyiflidir 🙂))
Allah düzenini bir tutsun ...
Teşekkür ederim Ayhan kardeşim... Evet Edirne de çok sıcak ama Bergama daki sıcak bir başka... Edirne nin sıcakları bana bahar havası gibi geliyor doğrusu... Kışın da soğuğa katlanacağız artık... Karaağaç için de aynı fikirdeyim... 🙂
Hoşbuldum Murat ım... Teşekkür ederim... Fırsat buldukça görüşürüz.. Senin buradaki bilgilerine ve ustalarına ihtiyacım olacak... Edirnede de fazla Seat çı yok gibi görünüyor çünkü... E artık Edirne ye Seat ı sevdirmek de bana düşecek sanırım... 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.