EcuFast gizli özellik açtırma...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kabacem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kabacem

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Dün EcuFast Ataşehir şubesinde aracımın gizli özelliklerini açtırdım ve aşağıdaki listedeki özellikleri açabilmişler aracımda (muayeneden geçmeyen özellikleri açtırmadım) ama com sis, xds plus ve esc sport ne işe yaradıklarını bilmiyorum pek bilgi de vermediler, bilgisi olan var mı acaba?

20482

Herkese iyi haftasonları dilerim.

XDS=elektronik dinamik difransiyel kilidi
ESC= denge kontrol sistemi
COM SİS hakkında bı bılgım yok 🙂

XDS Plus'da araçtaki mevcut ayarları biraz daha agresif hale getiriyorlar, sistem önden kayma (understeer) algılarsa daha sert bir şekilde tekrar çizgisine oturtmaya çalışır
ESC için de, normalde menüden sadece aç kapa yapılır, kapatsanız da tam kapatmaz, şu anda biraz kaymaya izin verecek (sport) ya da komple devre dışı bırakacak ayarlara geçilmiş

Ya bu gizli özellikleri açtırınca aracın garantisini etkiliyormu ve muayenede vir sıkıntı çıkartıyormu. Aracım arona 1.6 xcellence 20919

Ya bu gizli özellikleri açtırınca aracın garantisini etkiliyormu ve muayenede vir sıkıntı çıkartıyormu. Aracım arona 1.6 xcellence 20919
Aracın garantisini etkilemiyor diye biliyorum, muayeneden geçmeyen bazı özellikler var(amerikan park, çapraz sinyal vs) onları açtırmazsanız bir problem olmaz.

Son düzenleme:
39,131Konu
763,860Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt