37fbli
Kayıtlı Üye
bigün dalıcam hepsine allah ne verdiyse ya onlar beni ya ben onları🙂
dalmasına dalınırda büyük ihtimal onlar alır 😀
bigün dalıcam hepsine allah ne verdiyse ya onlar beni ya ben onları🙂
kartal-kadıköy hattında dalarsan dayak yersin ama az olan bölgeler yapıyorlarsa kesin dalıcam🙂dalmasına dalınırda büyük ihtimal onlar alır 😀
arabada sağlam bi haydar bulundur ozmn 🙂 çok işine yarayacak çünkü 😀
kartal-kadıköy hattında dalarsan dayak yersin ama az olan bölgeler yapıyorlarsa kesin dalıcam🙂
3 sene önce yakacıkta bitanesine dalmıştım sağlam bi haydar var:d özel yapım beyzbol sopası:d acil durumlarda işe yarıypor
haha ohh iyi olmuş olum sana sabah arabam çekildi diye benle dalga geçersen böyle sanada ceza yazarlar yanlız o değilde saatlerce arabayı aradım böyle saçma şey olamaz küçükyalıdan cevizliye çekmişler arabayı
haha ohh iyi olmuş olum sana sabah arabam çekildi diye benle dalga geçersen böyle sanada ceza yazarlar yanlız o değilde saatlerce arabayı aradım böyle saçma şey olamaz küçükyalıdan cevizliye çekmişler arabayı
kartal-kadıköy hattında dalarsan dayak yersin ama az olan bölgeler yapıyorlarsa kesin dalıcam🙂
3 sene önce yakacıkta bitanesine dalmıştım sağlam bi haydar var😀 özel yapım beyzbol sopası😀 acil durumlarda işe yarıypor
saol alpinistanGeçmiş olsun ikinizede..
mehmet snada geçmiş olsun eğer dalga geçtiyse kesin bu yüzden durduk durmadık yere ceza yemiştir eminim 😀