AlperMertKocak
Kayıtlı Üye
abilerim arkadaşlarım arkadaşlar arasında herkes alırım diyor ama en ciddi 2 kişiyiz.aramızda öylesine elektrikli ve driftlik araç arıyoruz bizimki şuanlık hobi seviyesinde değil yani profesyonel birşeyler aramıyoruz oyuncak seviyeside olur asfaltta drift yapması önemli bizim için.ayrıca en az 2 kişi aynı anda oynamamız gerekiyor.oyuncak seviye aradığımız içinde fiyatımız fazla değil seçenekleriniz nelerdir?
üzerinde durduğum araçlar sırasıyla
1- NEW Arrival rc racing car drift 1/14 REMOTE Control 4WD ELECTRIC Toy C399-in RC Cars from Toys & Hobbies on Aliexpress.com
2- 1/10 KIRILMAZ DEĞİŞEBİLİR KEPLİ 30 KM HIZLI RC GittiGidiyor'da 77502909
3- New Kyosho Subaru Impreza WRC 2008 Drift Custom 1 16 RC Radio Control Car RARE | eBay
olduki oyuncak tavsiye edemediniz başlangıç seviyesinde çok araba gördüm ama bana en mantıklısı hsp flying fish gibi geldi 300 lirayada 0 ı mevcut ne diyorsunuz hpi e10 a falan kötü diyorlar
hsp: Uzaktan Kumandalı Elektirikli ve Yakıtlı Model Araba Uçak Helikopter ve Tekne Satış ve Servisi
tamiya: Tamiya 58508 1 10 RC Volkswagen Scirocco GT24 TT01E Brand New in Box | eBay
1. seçenekteki araç.süspansiyonu yokmuş galiba asfaltta sorun yaratır mı bu bana
üzerinde durduğum araçlar sırasıyla
1- NEW Arrival rc racing car drift 1/14 REMOTE Control 4WD ELECTRIC Toy C399-in RC Cars from Toys & Hobbies on Aliexpress.com
2- 1/10 KIRILMAZ DEĞİŞEBİLİR KEPLİ 30 KM HIZLI RC GittiGidiyor'da 77502909
3- New Kyosho Subaru Impreza WRC 2008 Drift Custom 1 16 RC Radio Control Car RARE | eBay
olduki oyuncak tavsiye edemediniz başlangıç seviyesinde çok araba gördüm ama bana en mantıklısı hsp flying fish gibi geldi 300 lirayada 0 ı mevcut ne diyorsunuz hpi e10 a falan kötü diyorlar
hsp: Uzaktan Kumandalı Elektirikli ve Yakıtlı Model Araba Uçak Helikopter ve Tekne Satış ve Servisi
tamiya: Tamiya 58508 1 10 RC Volkswagen Scirocco GT24 TT01E Brand New in Box | eBay
1. seçenekteki araç.süspansiyonu yokmuş galiba asfaltta sorun yaratır mı bu bana