Drift Gokart

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EsCgHoSt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bi organizasyon hakana teşekkür ederim 😀

3. lük ödülümü istiyorum 😀 bi kupa falan yaptrsaydık keske scw yazan 😛

çok zevkliydi tşk 🙂

rıırelmse foruma yarın aktarıcam

ıaltakn herkeze tesekkurler org duzenleı nneyyuregıne saglık uzun zamandır boyle eylenmemıstım iyiki varız scw 😀

güzel bi organizasyondu arkadaşlara teşekkürler

Güzel bi organizasyon hakana teşekkür ederim 😀

3. lük ödülümü istiyorum 😀 bi kupa falan yaptrsaydık keske scw yazan 😛

asıl ben herkese teşekkür ederim geldiğiniz için çok eğlenceli bir gündü

Beyler herkesin ayağına sağlık .. Ben bu kadar eğleneceğimi tahmin etmiyodum 🙂 , Finalde her ne kadar şanssızlık yaşayıp yarıda bıraksamda yine de çok güzeldi 🙂 , 3. benim kabul etmiyorum 😀 Yarı finalde 32.26'ım vardı 😀

Beyler herkesin ayağına sağlık .. Ben bu kadar eğleneceğimi tahmin etmiyodum 🙂 , Finalde her ne kadar şanssızlık yaşayıp yarıda bıraksamda yine de çok güzeldi 🙂 , 3. benim kabul etmiyorum 😀 Yarı finalde 32.26'ım vardı 😀

doğukanım ben hiç konuşmiyim ozaman he 😀😀😀

doğukanım ben hiç konuşmiyim ozaman he 😀😀😀

Kardeşim 4 senedir gidiyosun , yani bide yetenekli gençsin mike 🙂 , şaka bi yana tebrik ederim. Murat arabamı almasaydı garanti 1-2 yapardık seninle 🙂 tekrarına nasipse 😉 . o 6 numarayı tamamiyle çöpe atsınlar söyle 😀 😀

Kardeşim 4 senedir gidiyosun , yani bide yetenekli gençsin mike 🙂 , şaka bi yana tebrik ederim. Murat arabamı almasaydı garanti 1-2 yapardık seninle 🙂 tekrarına nasipse 😉 . o 6 numarayı tamamiyle çöpe atsınlar söyle 😀 😀

tmmdır sölerim he buarada burakcığımmmm 😀 bugün seatına ne yaptına yükledim bakarsın aslanım 😀

ee benim final turunda attıgım 31.07 nolak 😀

yine öndeyim 😀hak

an 30 yaptı ben 31 😀 napıo yolda extradan kürekmi cekiyo anlamadm😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt