Drag için sponsor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan douu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saka bir yana 60 tane gönüllü üye 10ar lira koysa 600 lira yapar 🙂 sticker yollarsınız bide 🙂 reklama bak 🙂

spora sporcuya tam destek 🙂
yönetimce organize olunursa payımıza düşeni yaparız

turbo : bmw 3.0D turbosu ( garrett 2260v)
manifold : golf 4 dizel manifoldu ( stock ile aynı )
intercooler : cupra intercooler ( seat sport )
enjektör : bosio race 783 veya transporter T5
debriyaj : stock
egzoz : 76 downpipe 70 düz boru 76 son
yazılım : custom

hafifletme yok araçta.. hafifletme olunca bir üst kategoriye alıyorlar gerek yok 😉

emre maliyet sorumştu.. şu setupta maliyet 4000 lira civarı işçilik çer çöp falan dahil.. devir olayında bir değişiklik yok.. şanzımanım cok cok uzun..5200 stock devir yeter bana.. zaten 6 viteste son hızı görmek biraz zor 304 km 🙂 benim arabam hızlı bir şekilde 240a gelsin sonrasındada 265-270 yeter bana 🙂

turbo : bmw 3.0D turbosu ( garrett 2260v)
manifold : golf 4 dizel manifoldu ( stock ile aynı )
intercooler : cupra intercooler ( seat sport )
enjektör : bosio race 783 veya transporter T5
debriyaj : stock
egzoz : 76 downpipe 70 düz boru 76 son
yazılım : custom

hafifletme yok araçta.. hafifletme olunca bir üst kategoriye alıyorlar gerek yok 😉

emre maliyet sorumştu.. şu setupta maliyet 4000 lira civarı işçilik çer çöp falan dahil.. devir olayında bir değişiklik yok.. şanzımanım cok cok uzun..5200 stock devir yeter bana.. zaten 6 viteste son hızı görmek biraz zor 304 km 🙂 benim arabam hızlı bir şekilde 240a gelsin sonrasındada 265-270 yeter bana 🙂

Stock debriyaj nasıl kaçırmıyor?

bizim araçlarda kullanılan debriyaj top sportlarda 350 hpye kadar destekleyen debriyaj 🙂

benden de çalışır bişeyler
derece alamazsan parayı iade edersin 😉)

valla kategoride 4x4 araçlarda olacak muhtemelen benle aynı süreyi cıkaran 😀 ama elimden geleni yapacam 🙂

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,958Kullanıcılar
pisiriciSon üye
Geri
Üst Alt