Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mevlüt benim istanbuldaki ustamda bir tane vardı yeni almıştı binmek için yaptı deri döşeme falan...aracı gördüğümde bayılmıştım..satar mısn dediğimde şu an satmam demişti üstüne bir 3 ay oldu ama bilmiyorum satar mı..ve kazası var mı bilmiyorum...
bende 2,000 modeli vardı beyaz sattığımda ağlamıştım çok güzel arabadır kendisi motor u sessiz çalışır bor power ve bujileri yenilersen tabii 🙂 çekişide kuvvetlidir ksa sı hafif olduğu için gaz taktırın derim lovato birebir uyumludur genel arızası yaşlı olduğu için kanalları tıkanıp ön şöför mahaline su girme olayı çok oluyor tabii birazda şans işi birde şöför mahalindeki emniyet kemerinin sinyal sorunu yüzünden airbag ışıkları yanar çip yani direnç taktırıp söndrülür 10tl dir masrafı ama bundan sonra airbag kaza esnasında açılmıyo diyenler var açılıyo diyenlerde var kısacası şüpheli ve riskli!!
Nette çok ilan var ama temizini bulmak zor... Ben de zaruretten satıp eve düşük modelli iki araç almayı düşünüyorum. Eşime küçük bir araç kafi. Benim tercihim yine toledo... 2001- 2003 arası bakınayım dedim. Fakat hem çok yazıyorlar hem de temiz görünmüyor araçlar... Bakmaya devam; kolay gele...
piyasa allak bullak olmuş 2004 modeller 23-24 bin liradan satılıyor 2001ler 20 bın lira olmuş
ben kendi arabamı 4 ay aramıştım bakalım buna kaç ay verecez
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
18 Yıllık Yayın Hayatımıza Son Veriyoruz!
Bunca zaman bizimle olan, destek veren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
SeatClubWord.Com Yönetimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.