serkanreis
Kayıtlı Üye
bence bunların hepsi aynı al birini vur ötekine
bence bunların hepsi aynı al birini vur ötekine
puhahahahahaŞerefsizlik işte...
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Doğuşu ne sanıyodunda yakıştıramadınki burakcıgım cok iyi mukemmel harika işciligi olan bi kurummu sanıyodun sen yoksa 🙂
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
Konu dağılmasın diye sana bişey demiyorum Velahavle diyorum... Susuyorum...
Şerefsizlik işte...
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Doğuşu ne sanıyodunda yakıştıramadınki burakcıgım cok iyi mukemmel harika işciligi olan bi kurummu sanıyodun sen yoksa 🙂
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
Yoo Tam tersine 🙂Çok şikayet var çoookk Milleti soymaya çalışıyo 1 liraya getirdiği parçayı 3 liraya satıyo+sattırıyo..🙂
Konu dağılmasın diye sana bişey demiyorum Velahavle diyorum... Susuyorum...
bu doğuşta yaşanan ilk saçmalık diil son da olmıcak . Sonuna kadar git dicem ugraştığınla kalcaksın boş yere sinir stres. insanın içine sindirmiyolar 50 milyara araba alıyosun yaşadığın olaya bak . At kardeşim heryere mail at senin canın sıkıldıysa sana bu lafları diyen adamların da canı sıkılsın . bi site açsan doğuş otoya şikayet için kaç yazı gelir tahmin bile edemiyorum . Bana müşteri temsilcisi şikayetimi iletince o zmn bizden diil gidip bmw fln alın demişti madem memnun diilsiniz die 🙂 5.5 milyara body kit satmaya kalkştı servis müdür de . aramızda kalsın özel indirim yaptırdım dedi bide 🙂 acaba audi sattıklarına da böle davranıyolarmı çok merak ediyorum.
sakin beyler..
valla safa son derece haklısın artık suyunu cıkarmıslar
o gecen attıkları mail şaka mı degıl mı bılemem de bu harbiden şaka olmuş
Skma canını kardesim gecer buda hayirlisiyla ozel plaka alicam bende Dou bakalım ne yapmam gerekiyor...